rosa bandet by krohnstad

Bidra till Bröstcancerforskning med ett Vackert Smycke

Vill du kombinera din kärlek till smycken med ett ädelt syfte? Med vårt Breast Cancer Awareness Necklace har du möjligheten att göra just det. Detta vackra halsband är mer än bara ett stilfullt accessoar—det är en symbol för hopp och stöd till de som kämpar mot bröstcancer.

Genom att köpa detta halsband, skänker du all vinst direkt till Bröstcancerförbundet, en organisation som arbetar för att rädda liv och stödja de drabbade. Varje dag diagnostiseras flera tusen kvinnor världen över med bröstcancer, och ditt bidrag hjälper till att finansiera viktig forskning och stödprogram för att bekämpa denna sjukdom.

Detta halsband är tillverkat av hållbart rostfritt stål, pläterat i guld, vilket gör det vattentåligt och perfekt för dagligt bruk. Med en längd på 45 cm och en 5 cm förlängningskedja, passar det perfekt att bära både ensam och i kombination med andra smycken. Välj mellan fyra olika utföranden för att hitta din favorit.

Vi har också valt att skicka halsbandet i en enkel påse utan extra etiketter, vilket gör att vi kan maximera donationen till bröstcancerforskningen. När du bär detta halsband, bär du ett starkt budskap om att vi tillsammans kan göra skillnad i kampen mot bröstcancer.

Det finns 4 olika variationer på halsbandet, här är följande:

Varför välja Breast Cancer Awareness Necklace?

  • 100% av vinsten går till bröstcancerforskning
  • Stödjer Bröstcancerförbundet
  • Hållbart material: Rostfritt stål pläterat i guld
  • Vattentåligt och designat för att hålla
  • Mått: 45 cm + 5 cm förlängning
  • Finns i 4 olika varianter
  • Enkelt och stilfullt för att maximera donationen

När du väljer detta halsband, gör du en viktig insats. Varje krona räknas, och tillsammans kan vi bidra till en framtid utan bröstcancer.

Klicka här för att komma till halsbandet.

 

Tillbaka till blogg